Hypnose

 

Je voelt je anders dan anders. En toch ook al een tijdje, je hebt het enige tijd kunnen negeren dat gevoel maar het blijft een beetje "duwen" dat het er nog steeds is alleen je kunt er geen vinger op leggen wat het is en waar het vandaag komt. Soms ebt het ook weg en na een tijdje komt het weer boven drijven. Iets in je zegt dat je er wat aan moet doen, maar wat? En hoe dan? Of weet je misschien wel wat het is en wil je dit aanpakken zodat het geen belemmering meer is. 

Graag ga ik met jou op onderzoek uit wat het kan zijn en hoe je je weer lekker in je vel kunt gaan zitten. Hypnose kan daar een prettig hulpmiddel bij zijn. Je word dan in trance gebracht zodat je volledig ontspannen bent en wat communicatie met je onderbewustzijn makkelijker maakt. Door te communiceren met je onderbewustzijn, omzeilen we je bewustzijn en kunnen we op die manier sneller boven water krijgen wat het "knelpunt" kan zijn. 

Hypnose kan dan ook voor meerdere doelen worden in gezet, zoals:

- faalangst/zelfvertrouwen

- afvallen

- stoppen met roken

- volledige ontspanning 

Heb je moeite om volledig te kunnen ontspannen? Omdat de radars in je hoofd blijven draaien ook tijdens een ontspanningsmassage? Dan is het bij Zensitive mogelijk om tijdens de massage onder hypnose te worden gebracht. Volledig genieten van een totale ontspanning, even naar een andere wereld! Het tarief voor een hypnose-massage is € 45,00 voor 30 minuten en € 75,00 voor 60 minuten. 

 

Het is geen vervanging van medische zorg, volg ten alle tijden het advies van je behandelende arts!

Kennismakingsgesprek             gratis

Hypnose sessie incl. intake       € 135,00

Hypnose-massage  60min       € 75,00