Hypnose, is dat wel iets voor mij?

 

Als je wel eens iets over hypnose hebt gehoord denk je vast dat is niets voor mij. Dan gebeuren er dingen met mij die ik niet wil. Of is dat niet eng of gevaarlijk? 

Is dat zo? Nee, ik kan je zeggen dat het niet gevaarlijk is, het gebeurd allemaal op basis van vertrouwen en er gebeuren alleen dingen die jij wilt. Je kunt er niet in blijven hangen, je komt er altijd weer uit. Je blijft de controle houden. Hypnose in onze praktijk heeft een doel en dat is niet de show-sensatie die je op televisie ziet. 

Je bent er tenslotte om iets aan jezelf te veranderen op een positieve manier. 

Wist je dat je meerdere malen op een dag in hypnose/trance bent? Misschien herken je dit wel, je zit in de auto op weg van je werk naar huis of andersom en ineens ben je al veilig op de plaats van bestemming, je hebt het niet eens in de gemerkt dat je die weg al hebt afgelegd. Tijdens het lezen van een boek hoor je niet eens wat je kinderen aan het vertellen zijn, zo verdiept ben je met je gedachten.  Of mediteer je vaker? Dit is ook een soort van hypnose/trance. 

Door te communiceren met je onderbewustzijn kan ik bepaalde "programma's" aanpassen zodat je er niet meer aan zult denken. Een voorbeeld als ik tegen jou zeg: "niet denken aan een roze olifant", grote kans dat je dan denkt aan een roze olifant. Bij hypnose gebruiken we enkel positieve suggesties zodat je zelf een verandering toepast. En dat je op deze manier van bepaalde fobieën afkomt of stopt met roken. 

Het is een hulpmiddel om jezelf te helpen veranderen. JIJ doet het werk en ik ben je coach/gids om je door het proces heen te loodsen. 

 

Heb je nog vragen, en ben je benieuwd of het iets is voor je en of ik dan de geschikte persoon ben neem dan gerust contact met mij op. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen voor uitleg over hypnose of als je vragen hebt.