Stoppen met roken!

Stoppen met roken oftewel NIET-ROKER worden

 

Je rookt al enige tijd en NU wil je er écht van af! Je hebt al meerdere pogingen gedaan, maar niets maar dan ook echt niets werkt. Accupunctuur, nicotinepleisters, capsules, druppeltjes, lasertherapie, sprays, kauwgom, noem het maar op. Op de lasertherapie en de accupunctuur na zijn het allemaal producten, “hulpmiddelen” die je toch weer aan de nicotine houden. Want dat is wat het roken met je doet, behalve de gewoonte om iets te doen te hebben, ben je gewoon verslaafd aan de nicotine. En juist dat maakt het dat je huid gaat verouderen, je gebit slechter wordt, je gezondheid achteruit gaat. Pure nicotine is echt vergif, dit werd vroeger gebruikt om dieren in te laten slapen, de hoeveelheid nicotine wat in 1 sigaret zit kan je doden binnen 15 seconden………

De meeste rokers zijn eigenlijk al een niet-roker. Hoe dan vraag je je af. Neem maar eens de tijd die je rookt en de tijd die je niet rookt. Voor de meeste mensen is dat 23 uur per dag dat ze niet roken, dus waarom kan je dat ene uurtje niet zonder die sigaret? En dan wat de kosten zijn om te roken, stel een pakje sigaretten kost € 8,00 afgerond, dat komt er op neer dat een sigaret € 0,40 kost x het aantal sigaretten dat je rookt op een dag x 365 dagen =….. In vele gevallen kan je een mooie vakantie boeken.

Je bent er vast bewust van, maar toch is er iets wat je tegenhoud, zo’n stemmetje die zegt “nu heb ik het even nodig” of “morgen na het feestje” of wat dan ook. Er is altijd wel een excuus om het uit te stellen. Maar hoe graag wil je het NU ECHT stoppen met roken? Op een schaal van 1 tot 10? Is dit een 8 of hoger, kijk dan eens wat hypnose voor je kan betekenen, dit kan in 1 sessie. Waarom uitstellen als het nu ook kan? 

 

Stoppen met roken in 1 sessie NU voor € 165,00*

*Deze actie geldt tot en met 14 februari. Dus maak je voor 14 februari een afspraak dan profiteer je van deze mooie nieuwjaars-actie!

 

Heb je nog vragen, ben je benieuwd of het iets is voor je kan zijn en of ik dan de geschikte persoon ben neem dan gerust contact met mij op. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen voor uitleg over hypnose of als je vragen hebt.  

 

Stoppen met roken in 1 sessie  € 195,00