Nieuws

13 December 2019

 

N I E U W

Binnenkort ook bij Massagepraktijk ZensiTive:

  • Voetreflexologie, door het behandelen van de reflexzones in je voeten stel je het zelfherstellende vermogen van je lichaam in werking. 

 

  • Energetische therapie, hier wordt ook het zelfherstellende vermogen van je lichaam geactiveerd. Heeft u chronisch pijn en het advies: "leer er maar mee leven" ...?  

 

 

15 November 2019

 

P I N 

vanaf vandaag kunt u bij ons ook met de pin betalen!

 

8 November 2019

 

K L A A R

 

.... voor de eerste cliënt. Ook toe aan een momentje ontspanning? Of al een tijdje last van die blessure die blijft na zeuren? Maak dan een afspraak. Voor de opening ontvangt u 10% korting bij uw eerste afspraak.

 

www.massagepraktijk-zensitive.nl
Of bel/app 06 1418 9003

20 Oktober 2019

 

D U U R


Ik hoor wel eens vaker dat massage duur is en dat het een luxe product is. Want je krijgt het niet vergoed. Maar is dat zo?

Heel veel klanten/patiënten komen relax, verlicht van een boel pijn van de massagetafel en dan krijg je de opmerking ; “eigenlijk moet ik dat vaker doen”! Ja dat klopt eigenlijk wel. Maar wat is dan de reden waarom men het dan niet doet? Gewoon vanwege het feit dat je het niet vergoed krijgt?! Maar is dat belangrijk om pijnvrij lijf te hebben? Blijkbaar voor veel mensen wel. Een bepaald percentage gaat beginnen met sporten, wijten de stijfheid en de pijn aan weinig beweging. Heel goed, dat is tenminste een begin. Maar sporten vergt ook veel activiteit van de spieren. Als hier al blokkades zitten dan kan het door het sporten erger worden met als uitkomst blessures. Veel mensen stoppen dan weer met sporten want het bied niet de uitkomst die men verwacht had. En dan ben je sponsor van de sportschool voor de rest van het jaarcontract. En uiteindelijk hoopt men dat het dan weg gaat vanzelf. Of laten we beginnen met veel water te drinken want dat is gezond. Na een paar dagen slinkt die enthousiasme ook weer want je moet ieder uur naar het toilet. Dat schiet ook niet op. Vergelijk jezelf met een plant die zelden water en dan ineens een overvloed aan water krijgt. Dat water loopt zo van boven naar de bodem van de pot bij een “uitgedroogde” plant. Het kan zich nergens aan hechten en bereikt niet het resultaat wat je wilt. Beter is dan om dit op te bouwen en een slokje water drinken elk uur. Zo kan je lichaam er aan wennen. Ben je blij bent met je lichaam en wil je er graag nog lang van wilt genieten? Dan is het belangrijk om je regelmatig te laten masseren. Op die manier zorg je voor een goede doorbloeding en ontspanning van je spieren en kan je de pijntjes laten verdwijnen en vaak voorkomen dat het niet erger wordt. Regelmatig kan zijn 1x per 6 weken een half uur. Dat zou betekenen zo'n 8x per jaar. Wat neer komt op ongeveer 65 cent per dag. Een jaar lang zo weinig mogelijk/geen pijn. Menige vakanties zijn "duurder" en ben je pijn vrij voor 1-2-3 weken en de overige 49 weken van het jaar zit je met je zeurende pijn. En die vakantie krijg je toch ook niet vergoed. Dus is massage nu duur?

 

12 Oktober 2019

 

N I E U W

Vanaf 1 november in Echt, Peyerstraat 35a, onder 1 dak met fysio/otheopaat Bert Vedder, schoonheidsspecialiste Mi Vida, logopedist Logo Senz. Voor uw fysieke klachten zoals nek/ schouder, chronische pijn, hoofdpijn, lage rugpijn, moeite met ontspanning, jicht, kneuzingen ...
Voor meer info www. massagepraktijk- zensitive.nl
Of bel 06-14189003#zensiTivemassage #sportmassage #sport #spierpijn #chronischepijn #cupping #wetcupping #hotstone #ontspanning #taping #relax #zwangerschap #Echt

29 September 2019:

Het oranje logo is het nieuwe logo van onze massagepraktijk ZensiTive. Momenteel zijn we druk bezig om de visitekaartjes te ontwerpen met het nieuwe logo. Meer nieuws volgt. 

13 September 2019: