Even voorstellen....

 

 

 

 

Hallo allemaal, 

 

Dank je wel voor het bezoeken van deze website!

 

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Ti Yuen, en wie ben ik dan?

  • De vrouw van Silvio
  • Moeder van 2 tienerdochters
  • Ik ben sinds 2015 sportmasseur
  • Ik ben sinds 2021 Hypnose coach

 

In 2014 heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen voor Sportmasseur. Om fysiek contact met mensen te hebben en omdat ik hun wil helpen met hun blessures/klachten. Waarom zul je denken? Omdat ik zelf veel sport (crossfit, hardlopen) en diverse sporten heb gedaan (fitness, vechtsport) heb ik ook wel de nodige blessures gehad. En ik weet als geen ander hoe vervelend het is om blessures/klachten te hebben en dat geen huisarts je er mee kan helpen. Mensen adviseren en verlichten van hun pijn geeft mij dan ook veel voldoening. Daarom blijf ik ook in ontwikkeling en volg ik regelmatig cursussen om zo verschillende technieken toe te kunnen passen bij de verschillende blessures/klachten. Als massagetherapeut richt ik mij vooral op de pijnbestrijding, maar je kunt ook terecht voor een heerlijke ontspannende massage.

Onlangs ben ik opgeleid tot hypnose coach. Ik heb in het verleden zelf heel veel baat gehad met een hypnosesessie. Maar ook toen ik in 2021 met een bore-out ziek thuis zat heeft hypnose mij veel meer energie en verheldering gebracht. Tijdens de opleiding ben ik tot besef gekomen dat ik een andere weg moest inslaan en dus heb ik besloten om me nu fulltime te richten op mijn praktijk Zensitive. Hypnose kan je hulp bieden als je zelf wilt veranderen. 

 

Ik ben te vinden in Echt, Peyerstraat 35a, samen onder 1 dak met onder andere Fysio Xtra en Ostheopaat Bert Vedder. Daarnaast ben ik werkzaam bij Chiropractie Geleen op woensdagochtend/vrijdagmiddag. Hier werk ik samen met de chiropractoren voor een nog beter resultaat van jouw behandelplan. 

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk. 

Liefs Ti Yuen 🧡

 

 

 

 

 

Foto's by Wendy Boon Fotografie